Financial Innovations Risk, Financial Distress and Firms Value: A Critical Review of Literature - Ndicu, Ndua Daniel
Prieskum existujúcej teoretickej a empirickej literatúry týkajúci sa rizikových finančných inovácií, finančnej núdze a firemnej hodnoty.