Empirical Testing of the Response of Czech Stock Market to Downgrades of Greek Credit Rating in the Light of the Efficient Market Hypothesis - Seďa, Petr
Preskúmanie vplyvu oznámenia spoločnosti gréckeho úverového ratingu na ceny najlikvidnejších aktív uvedených na českých akciových trhoch. Táto otázka je úzko spätá s polo-silnou formou efektívnej hypotézy trhu, ktorá je jedným z možných analytických prístupov pri analýze správania aktív na finančných trhoch.