Nové poňatie služieb a marketingu - Máliková, Iveta
Nedostatok kvalifikovanej pracovnej sily na súčasnom trhu práce. Charakteristika generácií zastúpených na trhu práce: baby boomers, generácia X a generácia Y. Výzvy pre personalistov pri náborovom procese. Zhrnutie výsledkov prieskumu trhu práce uskutočneného v Trnavskom okrese.