Hodnocení kvality e-služeb z pohledu zákazníka - Vencovský, Filip
Poskytovanie elektronických služieb a absencia osobného kontaktu spotrebiteľa s personálom. Nedostatok komunikácie a jeho vplyv na diagnostiku kvality. Potrebná spätná väzba od zákazníkov. Využitie jednodimenzionálnej bodovej škály pre zber informácií o kvalite služieb. Strojové spracovanie textového hodnotenia kvality.