Politics Under the Reign of Social Media - Beniuszys, Piotr
Internet (a world wide web) ako slobodné médium a priestor na verejnú diskusiu. Rozvoj sociálnych sietí (Facebook, Twitter), extrémizmus a informačné bubliny. Online diskusie verzus diskusie v reálnom svete. Politický boj na sociálnych sieťach. Úloha sociálnych sietí v anti-extrémistickom vzdelávaní.