<The> Customer’s Brand Experience in the Light of Selected Performance Indicators in the Social Media Environment - Gavurová, Beáta, 1972-
Preskúmanie vzťahu medzi skúsenosťami zákazníka so značkou a lojalitou k značke, jej imidžu a ochotu odporúčať značku ostatným. Príspevok skúma vzorku 476 respondentov metódou CAWI (počítačom podporovaný web).