Regionálna investičná pomoc - Matulková, Mariana
Oblasti, na ktoré môže byť investičná pomoc poskytnutá: priemyselná výroba, technologické centrum a centrum podnikových služieb. Formy investičnej pomoci. Podmienky na poskytnutie investičnej pomoci na podporu realizácie investičného zámeru v technologickom centre. Investičná pomoc na vytvorené nové pracovné miesto. Žiadosť o investičnú pomoc. Povinnosti prijímateľa investičnej pomoci.