Inšpekcia práce - Matulková, Mariana
Inšpekcia práce - dozor nad dodržiavaním pracovnoprávnych predpisov. Pracoviská, na ktorých sa vykonáva inšpekcia práce. Inšpektorát práce. Oprávnenia inšpektora práce. Všeobecné zásady prevencie u zamestnávateľa. Kontrolná činnosť zamestnávateľa z pohľadu BOZP. Nelegálna práca. Platná legislatíva od 1. januára 2018.