Bezpečnosť na pracovisku - Tichý, Miroslav
Nariadenie vlády SR č. 391/2006 Z. z. o minimálnych bezpečnostných a zdravotných požiadavkách na pracovisko. Povinnosti zamestnávateľa v oblasti BOZP. Požiadavky na bezpečnosť a ochranu zdravia na pracovisku. Priestorové požiadavky na pracovisko bez denného osvetlenia. Šatne a zamykateľné skrinky. Sprchy, umývadlá, záchody.