Censorship Is the Least of The Problems: The Political and Economic Threats to Freedom of the Press in Hungary - Nova, Eszter
Sloboda tlače v Maďarsku podľa Indexu slobody tlače a súvislosť s Orbánovou vládou. Autocenzúra, politický nátlak, mediálna suverenita a vlastníctvo médií v maďarských rukách. Úloha mediálnej rady v Maďarsku. Návrat samizdatu.