<The> Development of International Economic and Monetary Cooperation in Europe - Hudec, Martin
Analýza vývoja ekonomickej a menovej integrácie Európy na základe presvedčenia, že projekt jednotnej meny predstavuje pre Európsku úniu úspech vďaka dlhodobému úsiliu menovej a hospodárskej stability, pokroku a hospodárskeho rastu.