Cestovné náhrady - Mrukviová Tomiová, Sandra
Vyslanie zamestnanca na pracovnú cestu, pričom zamestnávateľ určuje jej miesto a čas nástupu, miesto výkonu práce v priebehu pracovnej cesty, ako aj dobu jej trvania a jej skončenie. Cestovné náhrady patriace zamestnancovi. Použitie cestných motorových vozidiel. Zahraničná pracovná cesta.