Povinnosti vyplývajúce z pracovného pomeru - Petríková, Lucia
Pracovný pomer ako základný a najčastejší pracovnoprávny vzťah, prostredníctvom ktorého prevažná časť občanov realizuje ústavné právo na prácu. Povinnosti vyplývajúce z pracovného pomeru pre zamestnávateľa, zamestnanca a vedúceho zamestnanca.