Víme, že přijde konec - Pružinová, Kristýna
Práca tanečníkov je veľmi náročná, ale nie na celý život. Po aktívnej kariére sú tanečníci nútení hľadať iné uplatnenie. Príbehy tanečníkov, ktorí po niekoľkých rokoch tanečnej kariéry začali pracovať v inej oblasti - v odevnom priemysle, v cukrárstve, v divadle na inej pozícii.