Psychológia zdravia a kvality života učiteľa a žiaka - Soroková, Tatiana
Duševná alebo psychická porucha ako výrazný odklon od spôsobu vnímania a správania psychicky chorého jedinca. Generalizovaná úzkostná porucha, jej psychické príznaky, symptómy a rizikové faktory. Prevencia a pomoc pri generalizovanej úzkosti. Tourettov syndróm, prejavy, diagnostika a liečba. Automutilitácia, príčiny vzniku choroby, najčastejšie spôsoby sebapoškodzovania.