Mobilné telefóny vo svete detí - Tepličková, Věra
Mobil ako nevyhnutná súčasť každej domácnosti. Nevlastniť mobil sa dnes považuje ako handicap v oblasti okamžitého prístupu k informáciám. Vzťah detí k mobilnému telefónu. Negatívny vplyv mobilov. Používanie mobilu počas vyučovania ako závažný problém.