Sebahodnotenie a zmena školy - Valent, Marián
Vymedzie kvality školy, procesu sebahodnotenia s dôrazom na zmenu v škole, školskom zariadení. Definície, ktoré sú východiskom pre ďalšiu aplikáciu v školskom prostredí. Šešť kľúčov otvárajúcich dvere pre výnimočnú kvalitu školy. Základné východiská a schéma modelu sebahodnotenia školy. Stratégia KAIZEN, jej hlavné črty.