Vyprázdnime sklady! - Petrášová, Michaela
Pre obchodníkov je dovolenkové obdobie najmä časom letných výpredajov. Sezónne výpredaje umožňujú vypredať sezónny tovar a uvoľniť tak miesto v regáloch predajní novému tovaru z aktuálnej kolekcie. Na úspech letného výpredaja vplýva tiež cenová politika predajcu a rozsah zľavnených výpredajov.