New Products and Their Launching on the Food Market - Lacková, Alica
Analýza nových potravinárskych výrobkov na slovenskom trhu, problémy súvisiace s ich uvedením na jednotný európsky trh. Názory spotrebiteľov na základe dotazníkového prieskumu na Slovensku. Geneticky modifikované potraviny, biopotraviny, funkčné potraviny, nanopotraviny.