I ve směnném provozu je třeba udržet harmonii - Urban, Roman
Problematika prevádzky na zmeny v holandskom podniku NedTrain na opravu a údržbu vlakov. Častá fluktuácia a nespokojnosť zamestnancov. Chaos v plánovaní pracovných zmien. Kritický stav vo firme. Riešenie problémov zavedením samoplánovania. Rozpis zmien rešpektujúci potreby zamestnancov aj zamestnávateľa. Náklady na poradenstvo a implementáciu softvéru.