Einleitendes zum Thema Sprache, Politik und Wahlkampf - Štefančík, Radoslav, 1976-
Autori predstavujú ideologické využívanie jazykov jednotlivých skupín a približujú zároveň aj ich svetonázor a pohľad na svet. Cieľom je predovšetkým poukázať na spoločné znaky, rozdiely a osobitosti v používaní jazykov skúmaných skupín.