Firemní chirurg - Dlasková, Kristýna
Osobné skúsenosti krízového manažéra s riešením ťažkostí vo firmách prechádzajúcich krízou. Pozitívna motivácia zamestnancov. Postoj láskavého diktátora. Prvé kroky v zle fungujúcej firme. Ozdravenie stratových firiem Vítkovice a Technistone.