Sprachmittel im politischen Diskurs über Brexit - Breveníková, Daniela
Charakteristika toho, ako sa proces výstupu Spojeného kráľovstva z Európskej únie odzrkadľuje v mediálnom jazyku, v slovnej zásobe novinárov (s ťažiskom na dennú tlač – Daily Express, The Independent, Daily Telegraph, The Guardian, atď.), v správach BBC, v rétorike jednotlivcov, ako aj skupín, ktoré hlasovali za, alebo proti vystúpeniu Veľkej Británie z EÚ.