Sprachgebrauch der AfD vor der Bundestagswahl 2017 - Adamcová, Lívia
Jazyková analýza volebného programu jednej z najväčších nemeckých politických strán – AfD (Alternatíva pre Nemecko). Objasnenie niektorých východiskových pojmov (politika, budovanie štátu, zákonodarstvo, Bundestag, voľby atď). Skúmanie, ktoré rétorické prostriedky sú najčastejšie používané a uprednostňované v politickej komunikácii s voličmi, so zámerom získať ich pre uskutočnenie svojich politických cieľov.