Conceptual Framework Illustrating the Impact of Brand Pages on Brand Commitment in Mauritius - Oogarah Hanuman, Vanisha
Determinanty záväzku online komunít. Charakteristiky stránok značiek. Podpora členskej komunikácie. Vnímaná hodnota komunity.