<The> Relationship between Personality Types and Consumer Behaviour in Tourism - Kökény, László
Prípadová štúdia v odvetví cestovného ruchu. Kategorizácia infraštruktúr v cestovnom ruchu. Budovanie materiálnych podmienok cestovného ruchu. Vzťah medzi osobnostnými typmi a spotrebiteľským správaním v tustitickom ruchu.