Sprache im US-Wahlkampf. US-Wahlsystem und die daraus resultierende Polarisierung - Adamcová, Silvia, 1984-
Politický jazyk republikánov a demokratov počas prezidentských volieb v roku 2016. Jazyková analýza na jednotlivých príkladoch rétoriky Donalda Trumpa, ktorá ovplyvnila dôveru ľudí v daných voľbách.