Finančné inštitúcie v historickom vývoji a ich postavenie vo vybranom období - Baláži, Peter
Pokračovanie príspevku z predchádzajúceho čísla. Second Bank of the United States pod vedením Williama Jonesa. Prvé kroky Williama Jonesa. Baltimorská konšpirácia. Výsledky pôsobenia Williama Jonesa. Second Bank of the United States pod vedením Langdona Chevesa. Prvé kroky Langdona Chevesa. Výsledky pôsobenia Langdona Chevesa. Odstúpenie Chevesa z postu prezidenta Second Bank of the United States.