Úloha vodcov pri tvorbe, implementácii a inovácii podnikateľských modelov - Ljudvigová, Ivana
Vodcovstvo ako rozhodujúci činiteľ zmeny v podnikoch. Praktický príklad podnikateľského modelu a jeho inovácií. Podnikateľský model eČakáreň podľa Lean Canvas. Inovácie podnikateľského modelu.