Zamestnávanie príslušníkov tretích krajín a zmeny v oblasti podpory mobility pracovnej sily od 1.5.2018 - Kosztolányi, Gabriel
Niekoľko zmien v oblasti zamestnávania príslušníkov tretích krajín v novele zákona o službách zamestnanosti s účinnosťou od 1. mája 2018. Podpora mobility pracovnej sily od 1.5.2018.