Daňovo-odvodové zaťaženie zamestnanec verzus živnostník v roku 2018 - Paliderová, Martina
Vymedzenie základných pojmov, ktoré súvisia s daňovým a odvodovým zaťažením zamestnanca a živnostníka. Modelové príklady a porovnanie daňovo-odvodového zaťaženia zamestnanca. Modelové príklady a porovnanie daňovo-odvodového zaťaženia živnostníka.