25 rokov bankovníctva na Slovensku - vtedy a dnes
Pohľad na priebeh formovania bankového sektora na Slovensku. Transformácia bánk v 90-tych rokoch, ich hlavné problémy v tomto období. Ozdravovanie bankového sektoru v rokoch 1999-2000 a reštrukturalizácia bánk. Krachy bánk. Legislatívne zmeny v rokoch 2001-2009 na čele s riaditeľkou bankovej asociácie Regina Ovesny-Straka. Ďalší vývoj od roku 2009 po súčasnosť. Prínos bánk na Slovensku.