Stroje vrátia európskemu priemyslu prácu - Jesný, Martin
Rozhovor s generálnym riaditeľom závodu Manz Slovakia, Jürgenom Knieom o najdôležitejších zmenách v požiadavkách na výrobné zariadenia pre priemysel, na flexibilitu a univerzálnosť. (Príklad fabriky Munz, ktorá vyrába moderné, vysoko automatizované zariadenia na výrobu batérií, solárnych systémov a polovodičov).