Identifikace nehmotných součástí ceny při tržním ocenění majetku - Kulil, Vladimír
Cena majetku vždy zahŕňa hmotné a nehmotné súčasti. Nehmotné vplyvy majú na cenu majetku podstatný či rozhodujúci vplyv a pre ocenenie je vhodné vykonať rozbor súčastí ceny. Návrh postupov pri ocenení nehmotného majetku a príklady výpočtu nehmotného majetku.