Človek 4.0 v centre pozornosti technológií - Juriga, Jaroslav
Digitalizácia prináša nové aspekty riadenia ľudí. Tieto aspekty súvisia nielen s meniacimi sa požiadavkami na pracovné profesie a so zručnosťami, ale najmä s novým prístupom k zamestnancom. Úloha človeka sa presunie na riadiace a kontrolné pracoviská s prevahou intelektuálne náročnejších činností. Spôsoby, ako zvládnuť zmenu pri zavádzaní digitalizácie procesov.