Rozpočet 4.0 sa musí vrátiť cez inovácie - Jesný, Martin
Technológie, ktoré prináša riadenie s využitím digitálnych dát v prepojených systémoch, priniesli podnikom takmer nekonečné možnosti investovať a zvýšili tlak na racionálne rozhodovanie. Firmy s investíciami rátajú a investujú. Hlavné ciele investícií sú inteligentné riadenie výroby, čiže materiálové úspory a využitie strojov, a automatizácia. Hlavné zložky investícií do industry 4.0. Skladba rozpočtu 4.0.