Námietka proti spracovaniu osobných údajov – GDPR - Michalovičová, Lenka
Definícia pojmu námietka proti spracovaniu osobných údajov. Zákon č. 18/2018 Z.z. a nariadenie Európskeho parlamentu a Rady EÚ č. 2016/679. Vzor námietky.