Systémy manažérstva a ich integrácia - Mizla, Martin, 1955-
Praktický prístup k existencii viacerých čiastkových systémov manažérstva (kvalita, životné prostredie, riziko, ľudské zdroje apod.) - potreba jedného uceleného systému manažérstva v podniku. Základné východiská integrácie manažérskych systémov. Štandardizácia systémov manažérstva. Integrácia systémov manažérstva. Posun k holistickému chápaniu systému manažérstva. Normy ISO a Príloha SL (Anex SL).