Gigalinery se přes hranice (zatím) nedostanou - Toman, Pavel
Využívanie dlhých kamiónových súprav tzv. gigalinerov v cestnej nákladnej doprave v Českej republike. Potrebné povolenie Ministerstva dopravy. Výhody využívania týchto vozidiel. Cestná sieť pre gigalinery v Nemecku. Prechod cez štátne hranice zatiaľ nie je povolený.