Pay-for-delay dohody ve farmacii: když restriktivní přístup k cílovým dohodám není až tak restriktivní - Kupčík, Jan
Definícia pay-for-delay dôhod, ktoré sú niekedy označované ako tzv. reverse payment settlements. Ekonomická podstata daných dohôd. Súťažno právne posudzovanie pay-for-delay dohôd. Obecné závery plynúce z rozhodovacej praxe. Možný spôsob posudzovania pay-for-delay dôhod vo svetle rozsudku Paroxetine. Tri podstatné okolnosti, ktoré by mohli slúžiť ako kľúčové body pri posudzovaní pay-for-delay dohôd.