Quantitative Analysis of the Competitiveness of Benelux Countries - Korauš, Antonín
Analýza konkurencieschopnosti vybraných štátov Beneluxu pomocou štandardných makroekonomických metód. Teoretickýmé princípmi problematiky. Vymedzenie konkurencieschopnosti v rámci ekonomických determinantov. Spolupráca v rámci zväzku týchto štátov z hľadiska udržateľnosti konkurencieschopnosti.