Elektrotechnický priemysel na Slovensku: ako zvládol desaťročie turbulentných zmien v ekonomike? - Šnircová, Jana, 1971-
Významné miesto elektrotechnického priemyslu medzi najväčšími priemyselnými odvetviami vo svete. Výrobky zahŕňajúce širokú škálu od jednoduchého spotrebiteľského tovaru až po vysoko sofistikované priemyselné turbíny, elektrické siete a elektrárne. Dôležité miesto SR v rámci krajín Európskej únie. Prehľad finančno-ekonomických výsledkov elektrotechnického priemyslu v SR za posledné desaťročie (2007-2016), vplyv finančnej krízy na vývoj.