Trh práce v generačnom kontexte - Čvirik, Marián, 1992-
Aproximácia pojmu generácia a jej segmentácia na temporálnom základe. Generácie a ich časové horizonty podľa futuristu a demografa McCrindle-a. Fundamentálna charakteristika generácií na zahraničnom trhu práce. Charakteristika generácií a ich prejavy na trhu práce a na pracovisku na území Slovenska - výsledky dotazníkového prieskumu.