Inequalities in Health Status Depending on Socio-Economic Situation in the European Countries - Pacáková, Viera
Hodnotenie a kvantifikácia nerovnosti v zdravotnom stave obyvateľov. Sociálno-ekonomická situácia v európskych krajinách na základe vybraných sociálnych a zdravotných ukazovateľov.