<The> Financial Power Maximization Problem for the Regions as One of the Tasks of Optimal Taxes and Transfers System in SR - Dubrovina, Nadiya, 1972-
Teoretické a praktické charakteristiky optimálneho daňového systému. Fiškálna decentralizácia a finančná sila slovenských regiónov. Problém optimalizácie fiškálnej sily na úrovni regiónov - lineárne ekonometrické modelovanie.