Review of the Application of the Concept of Economic and Sustainable Value Added (SVA) in Industries Performance Evaluations and Human Resources Management - Siniak, Nikolai
Návrh modelu na meranie výkonnosti ekonomiky a trvalo udržateľného rozvoja. Model integruje environmentálne, sociálne, ekonomické ukazovatele a správu a riadenie spoločností.