Labour Emigration in Conditions of Slovak Republic - Bulko, Patrik
Medzinárodná pracovná migrácia sa stala hlavnou globálnou otázkou o medzinárodných, regionálnych a národných agendách. Charakteristika miery emigrácie za prácou v podmienkach Slovenskej republiky. Motívy pracovnej migrácie tých osôb, ktoré sa narodili na Slovensku a dôvody prečo dobrovoľne alebo násilne emigrovali do zahraničia.