Dopady zmien zákona o dani z príjmov na podnikateľské subjekty - Fabinyjová, Svetlana
Analýza vybraných zmien zákona o dani z príjmov, ktoré nadobudli účinnosť 1. januára 2018 a prezentácia ich dopadov na podnikateľské subjekty. Zákon o dani z príjmov obsahuje určité opatrenia na ochranu proti daňovým podvodom ako aj proti praktikám vyhýbania sa daňovým povinnostiam, ktoré majú priamy vplyv na fungovanie vnútorného trhu.