Dezinvestície – prehľad determinantov presunu investícií - Darmo, Ľubomír, 1984-
Vstup do analýzy determinantov dezinvestícií a základné makroekonomické determinanty podnecujúce presun priamych zahraničných investícií do iných krajín. Vývoj dezinvestícií v krajinách OECD.