Podpora výučby matematiky informačno-komunikatívnymi technológiami - Horáková, Galina
Dôležité miesto informačno-komunikačných technológií vo vzdelávacom procese. Ilustrácia toho, čo študentom výpočtová technika môže dať a čo, pri neporozumení základnej matematiky, môže vziať na príklade z oblasti zložených rozdelení pravdepodobnosti.